perjantai 5. helmikuuta 2010

järjestyksen vaihtoa

Miehellä vaihtui työpaikka. Hänen on tarkositus tehdä enemmän töitä kotoa käsin etänä joten päätimme vaihtaa meidän makuuhuoneen ja hänen työhuoneita päittäin. Hänen entinen työhuone,meidän nykyinen makuuhuone on hassun muotoinen ja melko pieni. Kamala kaaos saatiin aikaiseksi kun eka piti tyhjentää molemmista huoneista tavarat yläkerran olohuoneeseen. Työhuone on valmis,mutta makuuhuone on vielä kesken. Samalla vaihdettiin yläkerran olohuoneen järjestys.

Tätä mökille menevää tavaraa on joka paikassa. Tuon päästävedettävän pinnasängyn ostin kirppikseltä 5 €lla. Oli niin halpa ettei sitä voinut jättää sinne. Sängyn päällä on toinen hevosvaunujen istuinosa josta teen mökille vastaavan koristekeinun kun meillä kotona.
Ruskea "kristalli" kattolamppu roikkuu odottamassa paikkaa. Se oli mallikappaleena kaupassa ja se myytiin noin...oli kiva selvitellä lamppua solmuista kun kotona otin sen muovipussista pois. Hintaa lampulla oli 4,50€. Laitetaan se meidän nykyiseen makkariin joka on ruskea. Jossain vaiheessa varmaan rempataan se,ehkä. Siellähän vaan käydään nukkumassa silmät kiinni ;)





You have the key to my heart....
Ystävän päivää silmällä pitäen tein pienen erän pikkuisia sydän pajukransseja jossa keskellä roikkuu vanha avain. Pitäis päästä kirppikselle,etsimään lisää avaimia. Uuden Home kranssin sisälle laitoin kuvauksen ajaksi yhden sydän kranssin,niin näkee kuinka pienestä ihanuudesta on kyse.







Sairastuttiin viikko sitten koko perhe samaan aikaan maailman kamalimpaan vatsatautiin. Vieläkin on vähän heikko olo.Mutta kai sitä tänään jotenkin jaksaa juhlistaa omia synttäreitään.
Apua, 35 v tuli täyteen. Pahoin pelkään,että kolmenkympin kriisi alkaa iskemään vasta nyt.
Kevättä ja aurinkoa odotellessa.
P.S mies toi keskiviikkoa Raision ikeasta mulle vaaleanpunaiset päälliset ektorpin sohvaan. Nyt mulla on sohvaan 4 eri päälliset. Tullsta tuoliin on vaan 2 eri päälliset. pitäis vielä valkoiset päälliset ostaa siihen. ne ruudulliset meneekin kivasti vaaleanpunaisten kanssa. keväällä vaihdan niihin joko valkoiset tai ehkä nuo vaaleanpunaiset.
Tellu


2 kommenttia: