maanantai 6. joulukuuta 2010

ompelu juttuja kirppikselle myyntiin

Mulla on pöytä Sastamalan asemakirppiksellä. Viime viikolla tein sinne ison kasan jouluisia lahjapusseja vintagekuvilla. Paketissa on sisällä kaksi joulun vihreää antiikkikynttilää ja litran glögi hintaan 7 €. Harmi kun en muistanut ottaa niistä kuvia. Mun mielestä niistä tuli tosi kivoja lahjoja/viemisiä joulu suklaan ja kukkien sijaan.

Tässä eilisiä tuotoksia, ei niin jouluisia. Alkoi jo joulu tulla korvistakin ulos. Kuvassa kolme pientä kassia ja viinipullolle lahjapussi. Nämä menee myös asemakirppikselle myyntiin tällä viikolla.

Lisää eilisiä pusseja. Muovipussipiilo jossa lukee pussit. Pikkunein pussukka virkatulla kukalla esim koruille tms. alusvaatteille likapyykkipussi jne.





Tästä tuli ihan hauska pyykkipussi alusvaatteille. tosi kätevä esim reissulla likapyykille. Pysyy puhtaat vaatteet puhtaina matkalaukussa. En ole koskaan aplikoinut enkä nytkään;) saumurilla pikkuhousujen raunat ja sitten ompelin sen kassiin kiinni.Ensimmäinen yritys ja mielestäni ihan kiva:)


Pikkasen isompi kassi ja tällä kertaa raidat vaakasuorassa.Toimii ihan kivasti näinkin päin.
Kamalasti pitäisi siivota ja pestä pyykkiä,mutta taidan ommella pari perus pikkukassia vaaleanpunaisesta Hello Kitty kankaasta,nekin asemakirppikselle myyntiin.
T:Tellu




3 kommenttia:

  1. Upeita ompeluksia olet tehnyt. Kauniita ja käytännöllisiä...

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo pikkuhousut pussissa. Tosi kiva idea.

    Mukavaa joulunodotusta sinulle!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Krisse ja Tellihani. Minä vasta opettelen:) Tuohon muovipussipiiloon ompelin kiinni virkatun kukkasen yläreunaan koristamaan.

    Mukavaa joulun odotusta teille molemmille. Mulla ei ole vielä joulu valmistelut tms vielä päässeet edes alkuukaan.

    VastaaPoista