lauantai 29. tammikuuta 2011

keittiö haaveita ja inspiroiovia kuvia

haluaisin todella paljon tuollaista lautastelinettä uuden kodin keittiöön. Ikea on ennen myynyt tuollaista runkoa/kaappia jossa on lautasia varten "rimat". Armottoman googletuksen tuloskena ihania seinähyllyjä noin sadan euron pintaan.Plus tietenkin mahdollinen rahti päälle.




Tässä ihan mielettömän ihana lautashylly tehty niistä kaupan trukkilavoista!! onko niiden nimi euro-lavat tms.Kelpaisi mullekin:) Mutta se ei tyyliltään sovi tulevaan ikean ståt keittiöön.


Löysin myös sellaista pelkkää settiä josta saa tehtyä tavallisesta kaapista lautastelinekaapin. Pitää miehelle näyttää näitä,jos vaikka hän osaisi tehdä mulle sellaisen.



Tässä ihania inspiroivia keittiö kuvia sekalaisessa järjestyksessä. Ruokakomero olisi todella ihana.Mutta siihen ei ole mahdollisuutta.Pitää pistää harkinta myssy päähän onnistuisikohan se mitenkään.Yks ihan hassu idea iski just...sitä sulatellessa.



T:Tellu

P.S vinkatkaa joku jos Suomesta löytyy tuollaista lautastelinettä:)

2 kommenttia:

  1. ihania nuo keittiöt! ihan sama maku on mullakin :)
    Kuulemma kodin terrassa olis niitä "rimoja", millä saa normaalista kaapista lautashyllyn ensimmäisen kuvan tapaan. En nyt muista kyllä olivatko valkoisia...

    VastaaPoista
  2. kiitos Suvimarja:) pitää käydä siellä kodin terrassa kyselemässä.Ei haittaa jos ei ole valkosia,maalia vaan päälle. Tässä on vielä hyvin aikaa miettiä keittiötä,koska muutto on vasta viimeistään kesällä. Sun haaveilu kuva kollaasista sain ihanan idean.Se kuva jossa oli keittiön vitrinikaappeja ja niiden välissä hyllyt.
    Sun blogia ku selasin ni totesin saman,että mulla on ihan samanlainen maku ku sulla:)

    VastaaPoista