sunnuntai 25. syyskuuta 2011

elossa ollaan...

me ollaan muutettu:) siinähän se koko kesä meni eka mökillä hommissa ja sitten vähän kesä töissä ja sitten muutto ja remppa kaksistaan miehen kanssa neljän alle kouluikäisen lapsen kanssa. Ei niin helpo yhdistelmä. Remonttia ollaan tehty kohta 2 kk putkeen.

pintaremppaa on tehty melkein joka huoneeseen. Keittiöremontti on viittä vailla valmis.
Vielä jossain vaiheessa tehdään kypyhuoneremontti ja vessaan pintaremontti.

tuntuu kuin kaiken olisi aloittanut alusta. yksikään lamppu tai verho ei ole sopinut uuteen kotiin. Monta todella rakasta huonekalua ei ole löytänyt paikkaan uudessa kodissa. Jo tammikuusta alkaen ollaan tuotu tavaroita pikku hiljaa uuden kodin 50m2 varastoon ja sinne olen kevään aikana ostanut kaikkea kivaa uutta ja vanhaa sisustus juttua. Nyt se on kuin aarreaitta. En muista läheskään kaikkea mitä olen ostanut.Jotain juttuja on tullu hankittua tuplanakin.

pikku hiljaa kun olen saanut paikkoja kuntoon voin laitella ennen ja jälkeen kuvia. Kuhan saan vielä oman tietokoneenkin paikoilleen.

mukavaa syksyistä sunnuntaita t:Tellu

1 kommentti:

  1. Hello,

    The cost of the Coca Cola box is 575 SEK excluding shipping cost to Finland. Please send me an email if you want to know the shipping cost, then I will respond with the total cost. My email address is vitaranunkler@hotmail.com

    Marie

    VastaaPoista