keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Kransseja,kirppistä ja yllätyksiä

Kranssi tehtaan tuotantoa. Tässä lahjaksi tekemäni kranssi tuttavalle joka rakastaa vaaleanpunaista. Harmi kun tuo oikealla sivulla oleva nauha on huonosti kuvassa.Kuvan oton jälkeen olen nostanut sen ylemmäksi. Lahjan saaja tykkäsi todella paljon. Itse sain palkaksi hyvän mielen joka lämmitti koko illan.

Ihmeiden aika ei ole ohi! ;) Mies tuli kotiin ajoissa ja toi minulle 3 kimppua tulppaaneita.Oli myös ostanut kopo perheelle Tukholman risteilyn tämän kuun lopussa.



Juuri kun valittelin,että pääsen harvoin kirppikselle,niin pääsin toisen kerran viikon sisällä. Matkaani tarttui tämä pesukomuutti. Se on lakattu ja jotain meinaan sille pinnalle tehdä,koska läpinäkyvällä lakalla lakattu kaluste tuo itselleni mieleen 70-80 luvun ja mökin.






Lähitarkastelussa muutama esine puoliympyräpöydästä.Joka muuten on myös kirpislöytö. Posti toi Ellokselta tilaamani paketin. Jostain syystä toi lentokone oli pakko saada heti. Olen sellaisen nähnyt mielessäni työpöydällä jo varmaan 10 v ajan. Vieläkään se ei päässy työpöydälleni joka on vasta suunnitteilla. Oman portaiden alla sijaitsevan minitoimistoni pöytä on liian pieni,eikä sitä ketään sieltä näe.


Vanhoja suklaalevy muotteja. Niin ihania. Kotimaisen 50 luvulla toimineen suklaatehtaan. Reilu 5 vuotta sitten katselin niitä Valtterin kirppiksellä ja harmittelin kun jätin ostamatta ne. Nyt kesällä löysin niitä Hietsun kirppikseltä. Olin todella onnellinen niistä ja vielä edelleen tänä päivänäkin.






Keittiö unelmista kirjoittelin ekalla kertaa. Hetki sitten huomasin,että keittiö on kerranki melkein kokonaan siisti;) joten nappasin pari kuvaa. Ei unelmieni keittiö,mutta kelpaa. Ostetussa talossa pitää tehdä kompromisseja.




Tarkkasilmäiset voi huomata, että keittiön yläkulma on maalaamatta. Mä olen niin lyhyt etten sinne itse yletä. Miehen on pitäny maalata se ties kuinka kauan....mutta jotenki se aina jää. Maalamattomia kohtia ei meinaan näe ellei niitä osaa etsiä.
Kaikki aikanaan....Nyt menen työparini vaipan vaihtoon. Hienosti onnistui valokuvaaminen vauva sylissä.
Tellu





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti