maanantai 4. tammikuuta 2010

Uusi vuosi edessä



Uuden vuoden aattona muut juhli,niin tämä äiti siivosi ja yritti vimmalla sisustaa alakerran pientä olohuonetta. Ektorpin nojatuoli oli liian iso sohvan viereen joten siihen tilalle tuli pienempi tuoli. Mulla olisi ylimäärisenä myytävän uusi ektorpin nojatuolin musta-valkoraidallinen päällinen kiinnostaako ketään?


Tämä vihreä pikku penkki on uusin kirppis ostokseni.Sen piti tulla sohvan viereen pieneksi sivupöydäksi. Tarkoitus oli maalaa se valkoiseksi tai vaaleanharmaaksi. Mutta yllättäen penkki löysi paikan keittiöstä ja olen jopa pikkasen sitä mieltä,että aluksi niin kamala vihreä melkeinpä sopii keittiöön tuollaisenaan. Taidan jättää sen tuollaiseksi joksikin aikaa.


yksityiskohtia: jännä miten yhdessä purkissa palaa kynttilä yli puolet nopeammin kun muissa.



Köyhänkartanon Mi:iltä ostamani heppa päätyi omatekemän kranssin sisälle ratsastaa. Innostuin tuosta niin,että kranssi tehdas lähti käyntiin.3 päivää piti liottaa jäisiä pajuja ammeessa,että niistä pystyi vääntämään kranssia. Olisikohan 7 kranssia väänettynä.uusi ammeellinen pajua jo sulamassa.




Joulukuusi sai lähteä uuden vuoden aattona pihalle. Taas kerran manasin irronneiden havusten kanssa ja vannoin,että tää on viimeinen kerta kun meillä on aito kuusi. Lempipöytäni pääsi takaisin omalle paikalleen kuusen tilalle. Pöydän toinen puolikas on yläkerrassa makuuhuoneessamme.


Maisemaa eteisestä olohuoneeseen. Tarkkasilmäiset huomaa sähköjohdon joka roikkuu sohvan takana. Ollaan pitkään odotettu sähkömiestä tekemään lämpöpumpulle oma pistorasia. omat silmäni ovat jo tottuneet siihen, eikä se harmita niin paljoa kuin ennen ;)



Ruokapöydän pöytälevy odottaa vaaleanharmaaksi maalaamista. Takana näkyy lintuhäkki jossa lasten 4 undulaattia asuu. Häkin ja lintujen takia koko sisustus meni uusiksi. Tiesin,että linnut sotkee.....mutta että näin paljon:( häkin ympäristö on täynnä siemenen kuoria,irronneita höyheniä. Niin ja seinissä häkin vieressä on P:tä.
Linnut lentävät vapaana,rakastavat istua lampussa ja kakkivat sieltä.Matto oli pakko ottaa pois alta. Yläkerrassa mun leppari juttukin on joutunut lintujen lempipaikaksi. Hevoskärryjen istuinosasta olen tehnyt koristekeinun johon minun piti kerätä erilaisia ihania nalleja. Linnut kakkii siinnekin istuessaan ja nokallaan tutkiessaan köysiä joilla keinu roikkuu katossa. joten alkava nalle kokoelmani piti siirtää pois tulinjalta.





lopputulokseen olen suht tyytyväinen. valmishan koti/sisustus ei koskaan tässä talossa ole.

Tellu





3 kommenttia:

  1. onnea uudelle blogille! löysin tänne köyhän kartanon vinkistä..;)
    kaunis koti ja blogi!!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut blogimaailmaan tulemisesta:-))
    Ilmalämpöpumpuissa törkeen lyhyet johdot...meillä sama ongelma. Minä ratkaisin sen, laittamalla vanhan oven pumpun alle, niin johdot jäävät taakse:-)) Mukavaa loppiaista!

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon:) Kävin Maikku vastavierailulla pikaisesti eilen illalla.En ehtiny mitään kommentia jättää.Pitää ajan kanssa tutkia lisää kaunista kotiasi.Mieletön kodin hengetär olet! Ihania leipomuksia,sisustusta ja oosaat vielä ommellakin.Ihanat ne salusiinit.
    Arja, Toi vanha ovi vinkki oli aika hyvä. Meillä jäisi vaan ikkuna sen oven taakse.

    VastaaPoista