sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Ja taas kerran kirppislöytäjä

Tämä on jo melkein noloa....olen valittanut,etten pääse kirppikselle ollenkaan niin nyt olen käynyt siellä muutaman viikon sisällä jo todella monta kertaa. Viime perjantaina pääsin naapuri kaupungin kirppiksiä katselemaan ja tein sieltä kivoja löytöjä. Ostin paljon pikku juttuja kuten vanhoja puolia, puisia henkareita,uus vanhan jauhopurkin mökille. Mökille päätyy myös euroopan kartta vuodelta 1606. Edullisia pikku löytöjä.
Kauhistelin huonekalujen hintoja! Tavallinen maalattu vanha puutuoli maksoi 50 € . Piti ihan kännykällä ottaa kuva tuolista. Itselläni on ollut samanlaisia,olen ostanut ne 9 € kpl.

Siskoni toivoi isoa erikoista kranssia ulko-oveensa. Kokeilin tehdä sydämen ,mutta se oli tosi vaikea työstää. Sydämen halkaisija on yli 40 cm. Siskoni oli onneksi tyytyväinen.
Tässä naapuri kaupungin kirppis kierrokselta ostamani kengän "venyttäjät" Mikä lie oikea nimi.Kenkä lestikö? ihanat kuluneet. HInta 8 €

Pakko laittaa tämä kuva esille jos joku muukin on ollut yhtä onneton kuin minä. Prismasta ostamani paperiliinoille/kasvopaperille tarkoitettu laattikko on mietityttänyt mua pitempään.Miten ihmeessä sinne saa niitä papereita kun sen kansi ei aukea. Onhan se ollut reilun puol vuotta meillä,niin ihmettelin kun reunalista on lähtenyt irtoamaan. DA-DAA! Noloo....se aukee pohjasta.




Tässä kirppislöytöni talonpoikaisnaulakko 8 €. Meinaan viedä sen meidän tulevaan isompaan mökkiin. Laitan naulakkoon roikkumaan meriaiheisia juttuja. Esim vanhan pelastusliivin ja vanhan lasten villakangas-merimiestakin. Kuvassa ikkunan välissä näkyvät merihevoset pääsee mökille. Ihanaa suunnitella.... Näin tätä arkea jaksaa kummasti. Tilasin Ellokselta farkkukankaiset verhot mökille. Kotoa löytyy jo iso kasa alesta ostettuja tekstiilejä mökille.



Tässä yksi monista tämän viikon kirppis ostoksista. Näitä retro vaunuja olen katsellut tosi pitkään. Ajattelin etten niitä osta,koska meidän vauva on jo niin iso ettei kauaa voisi noita enää käyttää. Kun taas kerran katselin niitä kuinka mielettömän hyvässä kunnossa ne ovat (joku selvästikin uusinut kaikki kankaat) päätin käydä tinkimässä hintaa. Sanoin että 20 €:lla voin pelastaa ne kotiini,kun ne ovat kauan seiseet siellä.Olen niitä katsellut jo viime keväänä raskaana ollessani.



uskaltaakohan sinne kirppikselle enää mennäkään näin usein kun löysin vaikka mitä ostettavaa.
Tellu


4 kommenttia:

  1. Kiitos sinulle poiketessasi minulle, ilo!
    Katsoin samalla kertaa kaikki kauniit kuvasi kotoasi, oli nättiä ja siistiä. Minua rupesi naurattamaan, kun katsos näin sinulla Rayon De MOUCHOIRSININ kasvopaperi,tms..niin itsellänikin on samanlainen ollut jo piitkään, mutta en myöskään ole tajunnut, että se aukeaa pohjasta...kiitos sinulle! Kipasin heti hakemaan sen tähän syliini ja kappas vain aukesi pohjasta..oli kylläkin hiukan jumittunut, hetken jo luulin, että ei aukea!

    Kranssisi on kaunis! Niin kyllä ne kirppis hinnat vaihtelevat, markat ja eurot menevät sekaisin...

    Oikein mukavaa jatkoa sinulle ja hyvää mieltä!

    VastaaPoista
  2. Kaunis kranssi ja mukavia kirppislöytöjä :-) Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Mukavaa alkanutta viikkoa teillekin:) Kiitos kommenteista.
    Kyllä eurot ja markat menny sekaisin monilla. Sirkka: ihanaa en ollut ainut joka ei tiennyt kuinka se aukeaa.Onneksi laitoin kuvan löydöstäni.Saat sinäkin laitettua papereita sinne pikkasen helpommin ;) jopa mieheni joka yleensä hokaa kaikki pikku jutut ei ollut tuota huomannut.

    VastaaPoista
  4. Jos olet halukas myymään retrovaunuja tulevaisuudessa, olisin kiinnostunut :)

    t:maikku

    VastaaPoista