keskiviikko 20. tammikuuta 2010

jälleen kerran kirppis löytöjä

Päätin pelastaa sen mitä pelastettavissa oli. Undulaatit rakastaa tämän koristekeinun köysiä ja tekevät tuhojaan.Siirsin keinun harjakaton puolelle, matalammalle jossa linnut ei käy. Nyt voin alkaa kerää nalleja riviin.


Tässä huutonet ihanuus. Vanha puinen pakastin. En ole ehtinyt sitä sen enempää tutkia.Eilen illalla puolen yön aikaan kannettiin se sisälle. Tuohon kohtaan se on liian iso.Viedään se yläkertaan olohuoneeseen kesään saakka odottelemaan ,kunnes saadaan se omalle paikkalleen tulevan mökin lasiverannalla. Siinä on paksu eriste joten sen pitäisi pitää kylmänä. Pakkasesta kylmäkalleja sinne sisään ja juomat viileiksi. Suunniteltiin miehen kanssa kuinka istutaan lasiverranalla keinutuoleissa katselemassa auringon laskua.Olen ostanut jo 2 erilaista keinutuolia.Vielä voisi etsiä pari lisää. Kaikki mielellään erilaisia.


Tänään pääsin taas kerran kirppikselle.Nyt näyttäis siltä,että pääsen koko kevään joka keskiviikko viettää aamupäivisin omaa aikaa. Ihan varmasti koluan kaikki kirppikset :)
Tämä oli niin ihanan veikeä,että pakko se oli ottaa 3 €:lla mukaan. Pöytäjalkapallopelin esi-isä. Joku on sellaisen tehnyt itse. Noista palloista liikutetaan omia klemmarin näköisiä pelaajia oikealle tai vasemmalle. Samalla kertaa liikkuu kaikki omat pelaajat. Tää on hyvä,varmasti perheen pienimmätkin osaa pelaa tällä.



Nälkämäen lelutehtaan valmistamat puiset vanhat helistimet joutuivat kaapin päälle,että ne säästyisi . Lapset haluaisi musisoida niillä. Ostin tänään neljännen,niin että kaapin päällä on jokaisen kynttilälasipurkin edessä oma. Ovat kuulemma Mauri Kunnaksen isän tekemiä.


Ostin vanhoja käyttämättömiä pääsiäis kortteja.
Parin leivoshaarukkaa kranssiin koristeeksi. Nyt ei ole kuvia uusista kransseista, mutta olen saanut onneksi urakan tehtyä. Amme on tyhjä pajuista. Jäljelle jää vaan sen siivoaminen. Lapset pääsee pitkästä aikaa kylpyyn.










Muutama vanha valkoinen tyynyliina kokoelmaan. Yhdessä ei ollut kirjailua. Ajattelin painaa niihin jotku ihanat kuvan tai tekstin.






Tämän vanhan kauniin tyynyn ostin kirppikseltä 2 €:lla. Se pääsee sinne lasiverannalle harmaaseen keinutuoliin.




Tämä viiminen kirppis löytö oli sellainen jota pyörittelin kamalan kauan kädessä. En osannu päättää onko se kamala vai onko se nätti. Päätin silti ostaa sen lasten nukkumahuoneeseen jossa kaikki huonekalut on yhtä hyllyä lukuunottaamatta vanhoja.Ajattelin,että sinne se sopii. Mielettömän työn joku on tehnyt. Ostin sen 5€:lla. Lastenhuoneen nykyinen Ikean Ottava lamppu siirtyy mökille.





Postista hain mökille alesta tilaamani farkku verhot ja farkku tyynyt. H&M:ltä on vielä tulossa toinen paketti mökille.Ihan hyvissä ajoissa olen liikkeella;) Mökki ehkä valmistuu syksyllä. Riippuu siitä miten saadaan kaikki pohjatyöt tehtyä ajoissa. Mökkiä kun ei ollut vielä pitkään aikaan tarkoitus rakentaa.
Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty.
Mulla se ei jää vaan suunnitteluun :)


Tellu





2 kommenttia:

  1. Mun mielestä tuo lamppu on aivan mahtava!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Helena:) Nyt yön yli sulattelun jälkeen pidän siitä enemmän.Ja muiden hyväksyntä auttaa kummasti;)
    Yleensä ostokseni sytyttää heti eikä niitä voi jättää ostamatta.

    VastaaPoista