tiistai 30. maaliskuuta 2010

rintakoruja ja ostoksia

Tässä uusia rintakoruja. MOM teksti tuossa pienemmässä ei ole niin tarkka kuin isommassa. Ensimmästä kertaa kun kokeilen harakanvarpaita laitella johonki :)

Tässä se kirppislöytö josta olen aikasemmin puhunut. 3 €. Tämän vien mökille paremmaksi leluksi, että se säilyisi paremmassa kunnossa pitempään.



Uusi mankelini joka minun silmissä voisi edustaa industrian vintagea. Piano siirtyi vaatehuoneeseen odottamaan ostajaa. Tähän järjestykseen päädyimme mieheni kanssa. Itse kokeilin eka vähän toisenlaista järjestystä,kuvat alempana.

Kokeilin puoliympyräpöytää pianon tilalle. Mutta se tuntui liian raskaalta ja tavaran paljous iski silmään pahasti. Sen vanha paikka oli sille täydellinen joten se sai muuttaa takaisin sinne.
Toin säleikköoven sisälle. Sopii kivasti tuohon kulmaan. Ajattelin,että maalaan sen valkoiseksi heti kun kevät tulee,että voin maalata sen spreijaamalla ulkona. Mutta...jostain syystä silmä on jo tottunut tuohon vihreään. Mikä ihmeen vihreän kausi mulla on? En ole oikeen koskaan pitänyt voimakkaasta vihreästä. Eka keittiön pikku penkki sai jäädä vihreäksi ja nyt tämä.





Tässä kuvassa mankeli on puoliympyräpöydän paikalla. Itse pidin kovasti siitä tässä,mutta jotenki meni raskaan oloiseksi tuo asetelma nurkassa kun siellä on tuo ovi ja ikkunapokia ja paljon koristetta.






Terkuin Tellu

1 kommentti: