sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

ostoksia ja uusia tuulia


Kaikilla on blogeissa ihania isoja toimistoja ja työhuoneita. Olisko mulla pienin toimisto? :) Portaiden alla on pieni vaatehuone, joka on liian pieni ei sitä voi huoneeksi sanoa.Pikemminki koppi.Mutta siellä on mun toimisto,vaatehuoneena sitä ei voi kuvitella suurperheessä. Ainut huonopuoli pienuudessa on se,että se menee helposti sotkuiseksi.

Täytyy pikkaisen alkaa pitää parempaa järjestystä toimistossa,koska sinne pitää hyllyille järjestellä uuden työni paperit jne ;)



Pieni toimistokoppini.



ostin huutiksesta tosi halvalla (21 €) kirjakaapin jossa lasiovet oli tallella. Järjestin sinne pojan Cars elokuvan autot. Jos niistä näin pidettäis pikkasen parempaa huolta. Kaappi on ollut kotona nyt pari viikoa ja autoista tuli heti enemmän "aarteita" pojalle kun ne on esillä ja niitä arvostetaan ja pidetään parempaa huolta kuin ennen. Onhan niihin uponnut pieni omaisuus rahaa:))


Kuvassa näkyy myös pingviini vesihöyry kostutin...meillä ollaan taas flunssassa ja todella pahassa. Vauvan kanssa jouduin menemään päivystykseen. Molemmissa korvissa tulehdus ja keuhkoissa jotain,jopa keuhkokuumeesta puhuttiin. Saatiin lääkekuuri ja kipulääkettä. Toivottavasti yöt pikkasen helpottaisi.


aurinkoisin terkuin Tellu

1 kommentti:

  1. Onnea uudelle "uralle":-))
    Pikaista paranemista lapsille!
    Mukavaa alkavaa viikkoa<3

    VastaaPoista