tiistai 16. maaliskuuta 2010

hiljaiseloa,raksaamista ja sairastelua,silti aikaa kirppiksille

Olen joutunu pitää hiljaiseloa olosuhteiden pakosta. Ollaan koko perhe sairasteltu ja ollaan vieläkin toipilaita. Mies raksaa joka viikonloppu mökkiä joka ostettiin purettavaksi ja siirrettäväksi meidän mökille isommaksi mökiksi. Olen kyllä ahkeraan tehnyt löytöjä uudelle mökille sairasteluista huolimatta. Viimeksi eilen löysin niin ihania sisustus juttuja tosi edullisesti ideaparkin minimanista.Laittelen niistä löydöistä myöhemmin kuvia.Rakas mieheni on ottanu kamerani muistikortin jonnekin käyttöön,niin kameraan mahtuu n 10 kuvaa kerrallaan:(

Tässä tänään tekemäni "jenkki-lippu" taulu mökille.Ajattelin jos niitä tekisi 4 kp. yksinään seinällä tuo on aika pieni.




kirppislöytöni kauan kaipaamani soppakulho (6 €) kukkasen suojaruukuksi.Enää puuttuu kukkanen.
Haluaisin jonku tekokukan kun olen niin mahdottoman huono kukkien hoitaja. Aivan täydellinen tuo soppakulho olisii jos se olisi kokonaan valkoinen.Pitäisikö kokeilla sitä maalaamista?!? Ehkä annan kukkien kukkia vielä,koska vaaleanpunainen ja harmaa sopii kauniisti kotimme väreihin.



Löysin myös ihania laseja. Näitä tarttui 6 kpl mukaani naurettavaan 0,90 € kpl. Siellä oli kirppis täynnä kauniita vanhoja laseja ja tosi edullisesti.


Uusi asetelma keittiön virtiinin päällä. ihanaa vastapainoa esillepanojen suunnittelu sille jatkuvalle siivoamiselle ja lelujen keräämiselle.






Kevättä odotellessa
Tellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti