torstai 25. maaliskuuta 2010

pentu tehtailua

Olen ommellut lisää koiria. Aito retro kangas taitaa olla tosi suosittua kun retro koirat olen myynyt ensimmäisenä. Mielettömän määrä vanua koirat ovat ahmineet sisäänsä:)



Retro -mäyris edestä. Nenäksi hän sai pienen sydän napin.




Kuvassa näkyvä antiikki piano on huutiksessa myynnissä.Halvalla lähtee.Vaatii ainkin virityksen ja pinta käsittelyä jos haluaa täydellisen.
tarjouksia voi laittaa tulemaan:) Piano etsii nopeasti uutta kotia pirkanmaalla. Saattaa lähteä uuteen kotiin naurettavan halvalla! Omakotitalosta,ensimmäisestä kerroksesta.
Antiikkipianoista pyydetään 300-1000-2000€ tuntumilla.Jopa niistä joita ei saa soittokuntoon.Silloin kun itse etsin pianoa luulin soittaneeni 500€ pianosta,niin siitä oli käyny painovirhepaholainen ja hinta olikin 5000€
Tilanpuutteen vuoksi luovutaan. Voit myös tarjota vaihdossa jotain!
aurinkoisin kevät siivous terkuin Tellu
P.S kevät siivous/raivaus on aika pahasti päällä. 5 jätesäkkiä leluja lähti kiertoon.
Tämän äidin vaatimaton pyyntö:Jatkossa lasten synttärilahjoista parhaimpia olisi vaatteet ja kulutus tavarat: värikynät,paperit,värityskirjat ja namit.
Pohdin samalla laitanko antiikki kehdon myyntiin. Sillä ei ole koskaan ollut omaa kunnon paikkaa.Meillä lapset ovat nukkuneet perhepedissä.Kehto on siitä ihana kun se keinuu pituus suunnassa.Jos lapsi kääntää kylkeää niin ei kehto keinahda toiseen suuntaan.

Täällä näkyy kehto kuvassa.

1 kommentti:

  1. söpösiä koiria!!
    toi piano on kyllä kaunis. hankkisin jos ois tilaa..;)

    VastaaPoista