perjantai 26. maaliskuuta 2010

Rintakoruja ja auringon paistetta

Ihanaa, aurinko on paistanut ja lumet alkaa sulaa. Kevät tulee pikku hiljaa.

Innostuin tekemään rintakoruja. Ensimmäisenä tein tuon jossa on ruskea sydännauha,Siitä tuli niin pieni,että piti käydä ostaa isompia tekovälineitä. Ostin ihania nappeja (yleensä käytän kierrätys nappeja ja kauhistelin nappien hintoja) kuten tuossa mustavalkoisessa on camee naisen pää. rahaa paloi ihan järkyttävän paljon 80 € pelkkiin käsityömateriaaleihin.Piti laittaa pienellä ettei iske heti silmään jos vaikka oma rakas mies käy katsomassa blogia.


jos joku käsitöistäni kiinnostaa,myyn niitä mielelläni:)





Rakkaaasta miehestä puheen ollen...hän toi eilen Bauhausista ihana kukka-asetelman.Ihana tuo vintage laatikko. Hintaa oli vain 6,95 €.



Ja lisää rakkaasta miehestä :) hän on noutamassa huutiksesta 14.3 huutamaani arkkupenkkiä. En malta odottaa, että saan sen kotiin. En edes muista koska olisin jotain huutamaani odottanut näin kauan.Yleensä haetaan parin päivän sisällä kaikki ostokset. Myyjä ei ole ollut kotona vaan reissussa. Laittelen siitä kuvaa viikonlopun aikana.

Aurinkoisin terveisin Tellu

P.S olen alkanut pitää industrial vintagesta paljon. Viikonloppuna mulle tuodaan ostamani vanha valurautainen mankeli. Ajattelin siitä tehdä sivupöydän, mielessäni näen sen olevan industrian vintagea. Kuvaa siitäkin myöhemmin luvassa.

1 kommentti:

  1. Heipsan! Käsityön tekeminen ei oikeasti ole halpaa, olen sen monasti huomannut;-)Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista